fbpx

3 причини защо тя би казала "НЕ"

3 причини защо тя би казала "НЕ"

В живота понякога се случват непридвидими и неочаквани неща. Същото важи и за предложението за брак. Никога не сме сигурни какъв ще бъде отговорът, докато не зададем въпроса! Споделяме с вас 3 причини, които са най-често срещаните защо половинката ти би отказала предложението ти за брак.

1. Страх

Както знаем, повечето хора си мечтаят още от малки за този момент и го очакват с нетърпение. Има обаче и такива, които се страхуват и не се чувстват готови да предприемат тази крачка. Ако това се случи, това не значи, че половинката ти не те обича. Седнете и поговорете с нея и разберете от какво точно се страхува, за да разрешите заедно този проблем.

2. Несигурност

Когато се решиш да предложиш брак, едно от най-важните неща е добре да си го обмислил и да го искаш наистина. Ако от скоро си във връзка, вероятността да получиш отговор “не”, я има. Това е така, защото човекът до вас все още не е сигурен. Може би, мисли че още не се познавате толкова добре, има нужда да прекара още време с вас. Хубаво е да поживеете заедно, за да може да свикнете достатъчно един с друг. Имай предвид, че това не е окончателен отговор “не”.

3. Посредствено предложение

Още една много важна причина, поради която човекът до теб би ти отказал, е именно посредственото предложение. Какво означава това? Много жени си представят да им предложат по един начин, а реалността е съвсем друга. Те остават разочаровани. Това може да е второстепенне причина да ти кажат “Не” и дори да се разстроят, че не си се отнесъл с уважение и внимание към тази важна стъпка. Затова всички вие, които вече сте се решили на тази важна крачка в живота, не бива да подценявате и омаловажавате това как да предложите. Опитайте се да помислите за всички детайли и да организирате всичко по впечатляващ начин! Бъдете креативни, а не страхливи и скучни! Жените обичат изненадите и колкото по-големи и трогващи са те, толкова повече ще ги изненадате.

Преди да предприемете тази така важна крачка от живота, помислете добре върху тези 3 причини защо тя би казала “не” и дали ги има във вашата връзка. Постарайте се за цялостната организация на предложението и не забравяйте, че най-важните неща са твоята идея и изпълнението й в детайли. Да, това не никак лесна задача, но не е и невъзможна, а човекът до вас го заслужава!