fbpx

5те грешки, които да НЕ правиш, когато предлагаш брак

когато предлагаш брак

5те грешки, които да НЕ правиш, когато предлагаш брак

С тази статия искаме да ти помогнем да не допускаш грешките, които се допускат най-често. Ето и нашите съвети какво да направиш и какво не, когато предлагаш брак:

1. Не се познавате достатъчно

Не трябва да пренебрегвате и познанството между теб и половинката ти. Важно е да сте се опознали добре, да си сигурен, че знаеш на какво би се зарадвала тя. Каквото и да си говорим, всяка жена си мечтае за този момент от малка. Дори и да не го показва много явно, бъди сигурен, че тя със сигурност ще оцени това, което ще направиш за нея. Колкото повече се постараеш всичко да е перфектно, толкова повече би я зарадвал.

2. Нямаш ясна идея

Едно от 5те неща, на които да обърнеш задължително внимание, когато предлагаш брак е да имаш лична идея, специално подготвена и добре обмислена спрямо това какво харесва половинката ти. Би било оригинално, ако се опиташ да вкараш нещо от връзката ви в предложението или нещо, което тя обича – предмет, цвете, място число.. Идеята ти трябва да бъде много добре обмислена, защото тя е ключът към перфектното предложение за брак.

3. Не си помислил за организацията

Както вече споменахме по-горе, организацията е от огромно значение. Преди да предложиш на човека до теб, погрижи се за цялостната организация на предложението. Трябва да отделиш доста от времето си, за да избереш най-подходящото място. Може да помислиш кой и какво ще направят обстановката още по-романтична и незабравима. Ако нямаш време, подходящите контакти и не знаеш точно как, къде и какво си представяш, няма да те лъжем – ще ти бъде доста трудно. Обърни внимание на детайлите!

4. Не пазиш тайна

Не забравяй, че едно от 5те неща, които никога не трябва да правиш, когато предлагаш брак е да се издадеш. Бъди предпазлив и не допускай половинката ти да заподозре нещо, пази всичко в тайна. Опитай се да бъдеш максимално внимателен и скрий абсолютно всичко от нея, за да бъде истински изненадана, когато й предложиш.

5. Не си подготвен

Когато се решиш да предлагаш брак, имай предвид, че това не означава само да коленичиш пред половинката си и да я попиташ: “Ще се омъжиш ли за мен?” Напротив, да се решиш на тази стъпка означава, че си готов да споделиш живота си с този човек. Обичаш го, вярваш му и искаш той да е твоя спътник в живота от тук насетне. Следователно е дори малко неуважително, да попиташ просто ей така “Ще се омъжиш ли за мен?”, без да си се постарал и подготвил нещо по-специално. Ако не знаеш как да се справиш с организацията, винаги можеш да поискаш съвет и помощ от приятел или специалист. 

Ако все още имаш притеснения и искаш повече съвети, когато предлагаш брак и как да организираш перфектното предложение, тази статия и съветите в нея, със сигурност биха ти били полезни.