fbpx

Перфектното предложение за брак!

social_2227404704-2.jpg

Перфектното предложение за брак

Кое е перфектното предложение за брак?

Перфектното предложение за брак, за което всеки мечтае е разбира се, направеното от сърце, с много любов и усилия! Перфектно е относителна дума за всеки един от нас. Предприемайки тази крачка, трябва да познавате много добре човека до себе си. Знаейки какво харесва и обича, ще организирате перфектното предложение.

Как да разберем кое е "перфектно" за половинката?

За да организираш перфектното предложение, трябва да знаеш какво харесва половинката ти, какви предпочитания има и на какво би се изненадала. Ако ще ти е по-лесно може да си изготвиш списък с неща, които би искал да включиш в предложението си. В списъка може да напишеш неща като – цветя, предмети, място, на което искаш да предложиш, дори сцени от филм, за да се улесниш. Ако сте обсъждали предложението за брак и половинката ти е споменавала, как, къде и за какво си е мечтала. Това много ще ти помогне и в същото време ще те затрудни, защото очакванията на половинката ще бъдат големи. Не се притеснявай, ако се постараеш достатъчно и организираш всичко така, както сте го обсъждали, със сигурност предложението ти ще бъде повече от перфектно.

Как би изглеждало?

Тази важна крачка, която си решил да предприемеш, не е само акт на коленичене и задаване на въпроса “Ще се омъжиш ли за мен?”, а много повече! Колкото повече се постараеш и обърнеш внимание на всички детайли, толкова повече ще изненадаш и зарадваш половинката си. Ключът към перфектното предложение е в детайлите. Важно е да си личи, че си се постарал да го направиш персонално за половинката си. Ако включиш в него неща, които тя обича, харесва или дори нещо със сантиментална стойност, това би било перфектно, без съмнение! Да покажеш любовта си още веднъж към човека, когото обичаш като го изненадаш с персонално , оригинално измислено, добре организирано и неочаквано (добре скрито) предложение, не е срамно, а достойно за уважение! Това показва, че ти държиш на партньора си и искаш да я направиш щастлива във всеки един момент.

Един съвет от нас:

Не подценявай и не омаловажавай тази изненада и уважението, което ще покажеш по този начин. Не е лесно да предложиш брак, но пък си заслужава да запаметите още един незабравим и важен момент от живота ви, в главите, сърцата и душите си.