fbpx

5 причини да направиш Коледно или Новогодишно предложение за брак

коледно предложение

5 причини да направиш Коледно или Новогодишно предложение за брак

    На Коледа стават чудеса, както всички вече знаем от малки! Твоето чудо също вече е на път да се случи. Ако все още се чудиш, даваме ти 5 причини, защо да направиш Коледно или Новогодишно предложение за брак.

 1. Нямаш идея кога

    От много време искаш да предложиш на половинката ти, но все не знаеш кога. Иска ти се денят да е по-специален. А защо не някой празник. Коледните и Новогидишните празници вече са тук, събери смелост и действай. Какъв по-хубав подарък от това да покажеш на любимия си човек, че искаш да се обвържеш с него точно тогава? 

2.Тя обича празниците  

    Знаеш от много време, че тя има специално отношение към празниците. Разказвала ти е, че още от малка това е любимото й време от годината. Ако половинката ти обича Коледа, каква по-хубава изненада от това да скриеш под елхата пръстен?! Със сигурност ще направиш не само тази Коледа, а и всички следващи още по-специални.   

3. Навсякъде има украса

    Това е единственото време от годината, в което всичко е украсено и няма нужда да мислиш за допълнителна украса, като вече имаш такава. Независимо дали искаш да сте само двамата или искаш да е сред повече хора, можеш да намериш точно това което търсиш. Всеки един град е украсен, моловете се състезават да поставят най-красивата украса, вкъщи имате коледна украса и елха. Всяко едно добре украсено кътче е перфектното място да предложиш.

4.Нямаш подарък

    Вече си й подарявал безброй неща. Тя не ти е споделила какво иска. Моментът за тази важна крачка вече е настъпил. Тогава не се чуди сега е най-подходящият момент, а подаръкът ще е повече от хубав и запомнящ се. 

5. Семеен празник  

    Това е времето от годината, когато цялото семейство се събира. Имате план тази година да бъдете заедно с твоето и нейното семейство на Коледа. Ако досега си се чудил, как да събереш всички на едно място, сега е моментът. Ще можеш да й предложиш пред най-близките ви хора. Не се съмнявай ще направиш и за нея, и за близките ви този празник незабравим.

 

    Ако все още имаш съмнения, дали Коледните и новогодишните празници са подходящи за предложение за брак, вярваме, че вече нямаш. Надяваме се, да сме ти помогнали и дали кураж да действаш. Имаш достатъчно време да организираш всичко. Помисли за идеята и начина, по който ще го направиш!

Весела Коледа и щастлива Нова година.